ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ROBOTEX CYPRUS 2020

Το Cyprus Computer Society διοργανώνει τον 4ο Παγκύπριο Διαγωνισμό Ρομποτικής Robotex στη βάση των κανονισμών του Παγκόσμιου Διαγωνισμού Ρομποτικής Robotex International .

Με συνδιοργανωτές το Πανεπιστήμιο Κύπρου και τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου το  Robotex Cyprus επανέρχεται για τέταρτη συνεχή χρονιά με νέες προκλήσεις και ρομποτικές πλατφόρμες. Αναμένεται ότι το επίπεδο των συμμετεχόντων θα είναι αναβαθμισμένο και ο αριθμός συμμετοχών σε ομάδες, παίκτες και ρομπότ θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της A.E. του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κου Νίκου Αναστασιάδη, εγκρίθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας και το Ψηφιακό Πρωταθλητή και στηρίζεται από μεγάλο αριθμό οργανισμών.

To μεγαλύτερο φεστιβάλ ρομποτικής Robotex θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου 2020, η διαδικασία των εγγραφών θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 24  Μαΐου 2020.

Δείτε την πλήρη προκήρυξη της διοργάνωσης που περιλαμβάνει λεπτομερείς κανονισμούς, τους όρους συμμετοχής και χρήσιμες πληροφορίες

 


Διοργανωτής

Συνδιοργανωτές

Με την Έγκριση

Χορηγοί

Στρατηγικός Συνεργάτης

Youth Supporter

Educational Innovation Leader

Χρυσοί Χορηγοί

Ασημένιοι Χορηγοί

Χάλκινοι Χορηγοί

Πανεπιστήμια

Υποστηρικτές

Συνεργάτες

Επικοινωνία