Ομαδες 123
Ρομποτ 153
Παικτες 349
Προπονητες 45

Μετά την τεράστια επιτυχία των δύο προηγούμενων διοργανώσεων, ο Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής (Cyprus Computer Society-CCS) διοργανώνει τον 3ο Παγκύπριο Διαγωνισμό Ρομποτικής Robotex Cyprus που θα πραγματοποιηθεί στις 29 και 30 Ιουνίου 2019 στο Αθλητικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Κύπρου.

H διοργάνωση του Robotex Cyprus 2019 τελεί υπό την αιγίδα της A.E. του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κου Νίκου Αναστασιάδη.  

Με συνδιοργανωτές το Πανεπιστήμιο Κύπρου και τον Οργανισμό Νεολαίας (ΟΝΕΚ) και με στρατηγικό συνεργάτη τη Cyta, το Robotex Cyprus επανέρχεται για τρίτη συνεχή χρονιά με νέες προκλήσεις, διαγωνισμούς και ρομποτικές πλατφόρμες. Αναμένεται ότι ο αριθμός συμμετοχών σε ομάδων, παικτών και ρομπότ θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Ο 3ος Παγκύπριος Διαγωνισμός Ρομποτικής Robotex Cyprus εγκρίθηκε από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και το Ψηφιακό Πρωταθλητή και στηρίζεται από την Τράπεζα Κύπρου ως Youth Supporter, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ως Educational Innovation Leader, το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας και το RISE ως χρυσoύς χορηγούς και άλλους επιστημονικούς και επιστημονικούς φορείς.  

Η διαδικασία των εγγραφών θα ξεκινήσει την Τρίτη 26 Μαρτίου 2019 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 26 Μαΐου 2019 στις 23:59.

Δείτε την πλήρη προκήρυξη της διοργάνωσης που περιλαμβάνει λεπτομερείς κανονισμούς, τους όρους συμμετοχής και χρήσιμες πληροφορίες.

 

 


Διοργανωτής

Συνδιοργανωτές

Με την Έγκριση

Χορηγοί

Στρατηγικός Συνεργάτης

Youth Supporter

Educational Innovation Leader

Χρυσοί Χορηγοί

Ασημένιοι Χορηγοί

Χάλκινοι Χορηγοί

Πανεπιστήμια

Υποστηρικτές

Συνεργάτες

Επικοινωνία