Διαγωνισμοί/Προκλήσεις

Οι κανονισμοί των διαγωνισμών της διοργάνωσης είναι διαθέσιμοι στην ελληνική και αγγλική γλώσσα και εφαρμόζονται από την Επιστημονική Επιτροπή και τους Κριτές κατά τη διεξαγωγή των προκλήσεων. Κατεβάστε (download) τους κανονισμούς του διαγωνισμού που σας ενδιαφέρουν και μελετήστε τους προσεκτικά ώστε να προετοιμάσετε ανάλογα την ομάδα σας.

Βεβαιωθείτε επίσης ότι οπωσδήποτε θα δείτε τη σελίδα για τις συχνές ερωτήσεις όπου υπάρχουν διευκρινήσεις για ερωτήσεις που υποβλήθηκαν από προπονητές και παίκτες και αφορούν όλους τους διαγωνισμούς.

Nέες Πλατφόρμες & Αλλαγές στα Ηλικιακά Επίπεδα Διαγωνισμών

Η διοργάνωση έχει εμπλουτιστεί με νέες πλατφόρμες τις οποίες οι ομάδες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν στις διάφορες προκλήσεις. Συγκεκριμένα, για τους διαγωνισμούς LEGO θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί, εκτός από την πλατφόρμα LEGO EV3, και η πλατφόρμα LEGO SPIKE ενώ οι πλατφόρμες Raspberry Pi, ARM και ESP μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τους περισσότερους διαγωνισμούς. Τέλος, επίδοξοι κατασκευαστές ρομπότ μπορούν να χρησιμοποιήσουν ρομπότ που έχουν κατασκευάσει οι ίδιοι ή προσαρμόσει/επεκτείνει ρομπότ που έχουν ως βάση τις πλατφόρμες Raspberry Pi, ARM και ESP.

Όλοι οι διαγωνισμοί έχουν αλλάξει ώστε να περιλαμβάνουν τις νέες πλατφόρμες και, εξίσου σημαντικό, έχουν διαφοροποιηθεί ως προς το ηλικιακό επίπεδο των ατόμων/ομάδων που μπορούν να λάβουν μέρος. Παρακαλούνται οι προπονητές και οι προπονήτριες των ομάδων να μελετήσουν τις νέες εκδόσεις των κανονισμών πολύ προσεκτικά.

Κανονισμοί στα Ελληνικά 

Στα πλαίσια της συνεργασίας μας με τον Ελληνικό Οργανισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, διοργανωτή του MRC Minoan Robotics Competition Global Olympiad οργανώνονται για πρώτη φορά τέσσερις νέοι διαγωνισμοί. Παρακαλώ σημειώστε ότι και για τους διαγωνισμούς αυτούς, ισχύουν οι κανονισμοί του Robotex Cyprus για τον ελάχιστο/μέγιστο αριθμό μελών των ομάδων.  

Προσφέρονται επίσης οι δημοφιλείς διαγωνισμοί του Robotex.  

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1: Οι κανονισμοί αυτών των διαγωνισμών δίνονται μόνο στα αγγλικά όπως εμφανίζονται στην ιστοσελίδα του Robotex International. 

Οργανωτές

Συνδιοργανωτές

Εγκρίθηκε από

Συνεργάτες

Technology Partner

Youth Supporter

Χορηγοί

Diamond Sponsor

Χρυσοί Χορηγοί

Ασημένιοι Χορηγοί

Χάλκινοι Χορηγοί

Πανεπιστήμια

Βραβεία

Υποστηρικτές

Επικοινωνία